Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés eper tejszínhabbal recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg eper
20 dkg étcsokoládé
5 dkg porcukor
1 dl tejszín
3 dkg vaj
1/2 zacskó vaníliás cukor

Elkészítés:
Kemény, ép epreket válasszunk, jól mossuk meg és szárítsuk le jól. Közben a csokoládét olvasszuk fel lassú tűzön a margarinnal, a tejszínt verjük félkemény habbá a porcukorral. Az epreket mártsuk hústűvel a csokoládéba, csöpögtessük le, és alufóliára szedjük, itt hagyjuk megdermedni. Tejszínbe mártogatva fogyasszuk.

Tanácsok:
Cukorbetegek édesítőszerrel készíthetik el.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Tűz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés körte 2. » Csokoládés piskótatekercs » Csokoládés fenyőfadísz » Csokoládés-túrós őzgerinc
» Csokoládés csókok » Csokoládés tekercs » Csokoládés mascarpone » Csokoládés narancsos rolád
» Csokoládés banános tekercs » Csokoládés szuflé » Csokoládés metélt » Csokolades sutemenykek
» Csokoládés sajttorta » Csokoládés profiterole » Csokoládés karamell torta » Csokoládés lepény


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.