Tutireceptek.hu fejléc

Csörögefánk 2 recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dgk liszt
20 dkg margarin
2 dl tejföl
1 sütőpor
1 száraz (instandt)élesztő
citrom héja az egyik felének a leve
2 evőkanál cukor
1 vaniliás cukor
0,5 dl rum
3 tojás
kevés só
olaj a sütéshez

Elkészítés:
Az adalékokat jól összedolgozzuk,lágyra gyúrjuk hogy kitudjuk nyújtani.(kisujjnyira).Derelyemetszővel rombusz alakura vágjuk középen kilyuggatjuk félvégét átdugjuk ,meghuzogatjuk hogy hosszukás legyen .Forró olajban sütjük vaniliás porcukorral megszórjuk.


A receptet beküldte: Almuska60


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos csörögefánk. » Töltött csörögefánk » Csörögefánk Emyke módra » Csörögefánk.
» Almás batyum » Mese almás 2. » Habos mákos » Borzas Zserbó
» Balázs szelet » Habos csiga » Fahéjas apróság » Túrótorta liszt nélkül
» Banánkrém » Gyümölcsös piskóta » Darapuding » Óvári szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.