Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csörögefánk 2 recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dgk liszt
20 dkg margarin
2 dl tejföl
1 sütőpor
1 száraz (instandt)élesztő
citrom héja az egyik felének a leve
2 evőkanál cukor
1 vaniliás cukor
0,5 dl rum
3 tojás
kevés só
olaj a sütéshez

Elkészítés:
Az adalékokat jól összedolgozzuk,lágyra gyúrjuk hogy kitudjuk nyújtani.(kisujjnyira).Derelyemetszővel rombusz alakura vágjuk középen kilyuggatjuk félvégét átdugjuk ,meghuzogatjuk hogy hosszukás legyen .Forró olajban sütjük vaniliás porcukorral megszórjuk.


A receptet beküldte: Almuska60


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos csörögefánk. » Töltött csörögefánk » Csörögefánk Emyke módra » Csörögefánk.
» Banános csóktorta » Gyors kinder » Intelligens egyedi krémes » Kókuszcsemege
» Cseresznyés bögrés pite » Csikos kekszes suti » Almás keksz (Kata féle) » Muffin körtével
» Bácskai almáslepény » Töltött piskóta » Aranygaluska muffin » Rumos bukta (Kata-féle)


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.