Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dalmát máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Fél kg máj,
fél liter tej,
15 gerezd fokhagyma,
olaj,
só.

Elkészítés:
A májat vékony szeletekre szelem, majd egy éjszakára hideg fokhagymás tejbe áztatom.
Másnap leitatom róla a tejet és felületét olajjal beecsetelve rostélyon mindkét oldalát megsütöm. Csak a tálon sózom és megszórom apróra vágott fokhagymával.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dalmát kocka » Dalmát paprika » Dalmatorta » Dalmata
» Sündisznó (római tálban) » Pasta Sutta » Grillezett kolbászkák » Mustáros, mézes csirkecomb
» Hagymás-őszibarackos karaj » Mustáros csirkecomb » Francia borjúborda » Nigella féle tepsis csirke
» Köményes marhasült » Dinsztelt marha » Rozmaringos sült hús » Gombás csirkemell 2 főre


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.