Tutireceptek.hu fejléc

Datolya-csók recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
14 dkg cukor
1/2 csomag vaníliás cukor
2 tojás
25 dkg mandula
25 dkg datolya

Elkészítés:
14 deka cukrot, fél csomag
vaníliás cukrot és 2 tojás fehérjét sűrűre keverünk, azután hozzá-adunk 25 deka
hosszúra vágott mandulát és 25 deka kimagozott, keskeny darabokra szeletelt
datolyát. Ostyalapokra vagy zsírozott és lisztezett sütőlapra dió nagyságú
csókokat rakunk és meleg sütőbe téve lassan szárítjuk.

Tanácsok:
Hosszabb ideig eltartható, igen jó zsúrédesség.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás pogácsa-finom » Sós süti » Körözöttes sajttorta » Cukkinifánk kapros tejföllel
» Lakodalmas pogi » Kolbászos kifli » Pizzás mini batyuk » Sajtchips tepsiben
» Kelt túrós pogácsa » Sajtos rúd (anti-candida) » Sajtos-magvas keksz » Ínycsiklandó kapros csoda
» Krumplilángos 2 » Túrós pogácsa (anti-candida) » Szódás focaccia » Juhtúrós stangli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.