Tutireceptek.hu fejléc

Dedölle recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
20 dkg liszt
1 doboz tejföl

Elkészítés:
A burgonyát , annyi vizben, hogy épp ellepje, puhára főzünk. Ha megpuhult, villával összetörjük, és folyamatos keverés mellett belefőzük a lisztet. Ha elkészült a burgonyamasszánk, apró galuskákat szaggatunk belőle, és tejfölel összekeverjük. Piritott hagymával tálaljuk.


A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfilopörkölt » Villámgyors brokkoli fasírt » Csicseriborsó fasírt » Töltött kiwi
» Paradicsomos rakott cukkini » Zöldség puffancs » Apró olajos gombafejek » Rakott zöldséges picikék
» Gombaropogós » Burgonyás pite » Medvehagymás gombóc (vegan) » Tökös vagdalt
» Rakott gomba kiflivel » Cukkínis tekercs » Gomba zsírban eltéve » Paradicsomos babsaláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.