Tutireceptek.hu fejléc

Dedölle recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
20 dkg liszt
1 doboz tejföl

Elkészítés:
A burgonyát , annyi vizben, hogy épp ellepje, puhára főzünk. Ha megpuhult, villával összetörjük, és folyamatos keverés mellett belefőzük a lisztet. Ha elkészült a burgonyamasszánk, apró galuskákat szaggatunk belőle, és tejfölel összekeverjük. Piritott hagymával tálaljuk.


A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hússal tőltötthagyma » Cukkini chips » Kínai kel tejföllel » Spenót fasírt
» Zöldséges-gombás töltelék » Zöldséges rizskoszorú » Gombás zöldséges ragu » Olivabogyós saláta
» Csőben sült zöldségek » Cukkini fasírt » Túróval töltött burgonya » Karfiolos lapocka
» Sárgarépa fasírt » Sajtos rántott patisszon » Tejfölös burgonya » Zöldséges Chop-Suey


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.