Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dedölle recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
20 dkg liszt
1 doboz tejföl

Elkészítés:
A burgonyát , annyi vizben, hogy épp ellepje, puhára főzünk. Ha megpuhult, villával összetörjük, és folyamatos keverés mellett belefőzük a lisztet. Ha elkészült a burgonyamasszánk, apró galuskákat szaggatunk belőle, és tejfölel összekeverjük. Piritott hagymával tálaljuk.


A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsgolyók zöldség ágyban » Padlizsános csirkemell » Aloo gobi » Burgonyagombóc káposztával
» Brokkolis krumpligombóc » Muszaka II. » Rántott burgonya gombóc » Kaviárral töltött sárgarépa
» Székely gomba » Rakott brokkoli 2. » Zöldséges-gombás töltelék » Rakott zöldségtál
» Töltött karfiol » Keralai sült krumpli » Sajtos karfiolpogácsa » Mozzarella sült paradicsommal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.