Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dinnyesaláta recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1-1 sárga és zöld húsú sárgadinnye
20 dkg vékony szelet füstölt füstölt sonka
0,8 dl vodka
fél csokor kapor
őrölt bors

Elkészítés:
Mindkét dinnyét félbehasítjuk, magos belsejüket kikaparjuk. Húsukból karalábévájóval kis gömböket kanyarítunk. A sonkát ujjnyi széles csíkokra metéljük, a dinnyegömbökkel, a vodkával meg a fölaprított kaporral összekeverjük. Kissé megborsozzuk, és a dinnyehéjakba töltjük. Jól behűtve tálaljuk.

Tanácsok:
Italajánlat: szárazfehérbor

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 338 kcal

A receptet beküldte: rr00


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dinnyesaláta II. » Mediterrán dinnyesaláta » Dinnyesaláta borkrémmel » Részeges dinnyesaláta
» Szegedi marhagulyás » Dahl » Finom frankfurti leves » Tuti paradicsomleves
» Betyár leves » Joghurtos körteleves 2 » Csirkeleves gourmand módra » Tojásos hagymaleves
» Barackleves » Fokhagymás camembert-leves » Póréhagymaleves » Ősszibarack leves hidegen


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.