Tutireceptek.hu fejléc

Dinnyesaláta recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1-1 sárga és zöld húsú sárgadinnye
20 dkg vékony szelet füstölt füstölt sonka
0,8 dl vodka
fél csokor kapor
őrölt bors

Elkészítés:
Mindkét dinnyét félbehasítjuk, magos belsejüket kikaparjuk. Húsukból karalábévájóval kis gömböket kanyarítunk. A sonkát ujjnyi széles csíkokra metéljük, a dinnyegömbökkel, a vodkával meg a fölaprított kaporral összekeverjük. Kissé megborsozzuk, és a dinnyehéjakba töltjük. Jól behűtve tálaljuk.

Tanácsok:
Italajánlat: szárazfehérbor

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 338 kcal

A receptet beküldte: rr00


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dinnyesaláta borkrémmel » Mediterrán dinnyesaláta » Dinnyesaláta II. » Részeges dinnyesaláta
» Fokhagymás csirkeleves » Tejfölös céklaleves » Gyöngytyúkleves » Kinizsi leves
» Zöldséges fehérbab leves » Csicsóka krémleves » Borsós raguleves » Sütőtökleves
» Cukkini bél krémleves » Olasz krémsajtleves » Tárkonyos burgonyaleves » Extra borsóleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.