Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dióba hempergetett csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb
1 kk só
2 evk mustár
2 evk citromlé
1 kk õrõlt majoranna
1/2 kk õrölt bors
15 dkg bióbél
10 dkg liszt
2 tojás
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A megmosott csirkecombok bõret hûzzuk le.A húst vágjuk ketté a forgóknál és sózzuk meg.A mustárt a citromlével meg a fûszerekkel 1 dl vizzel simára keverjük ki-de még jobb ha egész éjjelre ebbe a páclébe rakjuk ,és közben néhányszor meg is forgatjuk.A diót egy késsel vagdossuk apróra ,de ne legyen tûl finomra vagdosott.A hûst csöpögtessük le majd lisztben ,felvert tojásban ,és a dióban megforgatjuk, és bõ olajban közepes lángon szép ropogósra sütjük.Papirtörölközõre vagy szalvétára szedjük hogy a zsir felszivódjon és krumplipürével meg salátával tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 648 kcal

A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sörben sült csirkecomb » Fokhagymás csirkecomb » Ínyenc töltött csirkecomb » Csirkecomb római tálban
» Titokban sült csirkecombok » Narancsos csirkecombok » Csirkecomb citrommártásban » Hagymás rántott csirkecomb
» Rakott, bundás csirkecomb » Joghurtos csirkecomb » Sajtos csirkecomb » Tartáros csirkecombok
» Karácsonyi diós csirkecomb » Csabai csirkecomb » Kókuszos csirkecomb » Mustáros, mézes csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.