Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dióbundában sült ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
8 vékony szelet pontyfilé, 1 nagy tojás, 5 dkg liszt, 12 dkg dióbél, 10 vaj, só

Elkészítés:
A dióbelet megdaráljuk. A pontyfilét letörölgetjük, besózzuk, majd lisztbe, felvert tojásba és darált dióba forgatjuk. A panírt kissé belenyomkodjuk a húsba. Széles serpenyőben 5 dkg vajat felolvasztunk és belehelyezünk 4 halszeletet. Kis lángon, fedő alatt sütjük, nehogy a dió megégjen. Megfordítjuk, végül fedő nélkül ropogósra sütjük. A második adag hallal ugyanígy járunk el. Vaj helyett olajban is süthetjük. Burgonyapürével kínáljuk.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis töltött ponty » Fokhagymás ponty » Tejfölös-gombás ponty » Pontyragu
» Lecsós ponty » Ponty szalonnásan » Rántott ponty hawaii módra » Pontyleves lebbenccsel
» Dorozsmai molnárponty » Sajtos ponty tepsiben » Kefirben párolt ponty » Cukkinis lecsós ponty
» Ponty vörösborban » Vörösboros pontyfilé » Gombás ponty » Pityókás ponty


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.