Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós csúcs recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30 dkg cukor
4 dkg kakaó
8 dkg Rama
0,5 dl tej
15 dkg dió
15 dkg darált háztartási keksz
meggy ízlés szerint

Elkészítés:
A kekszet a dióval, a porcukorral, a kakaóval, a puha Ramával és a tejjel összegyúrjuk. Nedves kézzel kis gombócokat formázunk belőle, melyeket kristálycukorban meghempergetünk.
A gombócokat egyenként egy felfordított, nagyobb citromfacsaró üregébe nyomkodjuk. A közepébe teszünk egy lecsöpögtetett, magozott meggyet. Ezután kiütjük a formából.


A receptet beküldte: MRG1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Morgós csúcs(Kata-féle) » Kókuszcsúcs » Diós csúcsok » Tátracsúcs
» Sajtos csúcs » HAVAS HEGYCSÚCS » Csokoládés gesztenyecsúcs » Morgós csúcs -
» Lomnici csúcs » Morgós csúcs » Gesztenyés csúcs » Barna csúcsok sütés nélkül
» Szőlős szeletek » Habos mákos lepény » Mazsolás kuglóf » Papagáj-szelet


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.