Tutireceptek.hu fejléc

Diós csúcs recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30 dkg cukor
4 dkg kakaó
8 dkg Rama
0,5 dl tej
15 dkg dió
15 dkg darált háztartási keksz
meggy ízlés szerint

Elkészítés:
A kekszet a dióval, a porcukorral, a kakaóval, a puha Ramával és a tejjel összegyúrjuk. Nedves kézzel kis gombócokat formázunk belőle, melyeket kristálycukorban meghempergetünk.
A gombócokat egyenként egy felfordított, nagyobb citromfacsaró üregébe nyomkodjuk. A közepébe teszünk egy lecsöpögtetett, magozott meggyet. Ezután kiütjük a formából.


A receptet beküldte: MRG1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós csúcsok » Csokoládés gesztenyecsúcs » Barna csúcsok sütés nélkül » Morgós csúcs
» Tátracsúcs » Morgós csúcs - » Sajtos csúcs » HAVAS HEGYCSÚCS
» Lomnici csúcs » Morgós csúcs(Kata-féle) » Kókuszcsúcs » Gesztenyés csúcs
» Vörösboros puncstorta » Hólabda süti » Banánkuglóf » Finom csoki tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.