Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós fasírozott recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 tojás
120 g darált dió
120 g zabpehely
4 ek. krémsajt
6-8 ek. liszt
fehérbors
sütéshez olaj

Elkészítés:
A tojásokat villával jól verjük fel egy tálban. Tegyük bele a darált diót, zabpelyhet és a sajtot. Fűszerezzük sóval, borssal, majd alaposan keverjük össze. Forrósítsunk olajat egy serpenyőben. Formáljunk a masszából nedves kézzel 4 fasírozottat, forgassuk lisztbe, majd süssük mindkét oldalát 5-5 perc alatt pirosra, ropogósra.

Tanácsok:
Van akinek ízlett van akinek nem! Nem vagyunk egyformák, de érdemes kipróbálni.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Tűz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egybesült fasírozott » Tojásfasírozott » Egyben sült fasírozott » Majoránnás fasírozott
» Szaftos fasírozott » Karfiol fasírozott » Halfasírozott » Fasírozott
» Fasírozott zabpehellyel » Tökfasirozott » Diétás fasirozott » Töltött fasírozott
» Kalóriaszegény fasírozott » Fasírozott vagdalthúsból » Gombás-hagymás pulykamell » Húsgombóc kicsit másképpen


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.