Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós, habos palacsinta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10-15 db palacsinta
10 dkg darált dió
0 dkg porcukor
3 dkg mazsola
2-3 tojásfehérje
2-3 kanál baracklekvár
margarin a kikenéshez

Elkészítés:
A palacsintákat vékony csíkokra vágjuk. (Felhasználható a maradék palacsinta is). Egy jénai tálat kikenünk margarinnal, és a palacsinta csíkokat a cukros dióval rétegezve beletesszük. Közészórjuk a megtisztított, megmosott mazsolát is. A tojásfehérjéből kemény habot verünk 1 kanál cukorral, hozzáadjuk a backlekvárt. Ha a lekvár jó édes, akkor cukor el is maradhat. Rásimítjuk a tetejére, és sütőben alacsony hőfokon sütjük.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Mida8181


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Palacsintatekercs » Banán palacsintatésztában » Diós-habos szelet » Csirkemájas Palacsinta
» A legjobb palacsintatészta » Palacsintatészta » Igazi amerikai palacsinta » Eperhabos torta
» Narancsos-rumos palacsinta » Finom krémes habos süti » Tojáshabos babapiskóta » "Fekete" palacsinta
» Amerikai palacsinta 3. » Juhtúrós palacsinta » Alakbarát palacsinta » Finn tepsis palacsinta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.