Tutireceptek.hu fejléc

Diós-szószos rakott zöldség recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
karfiol
brokkoli
sárgarépa
burgonya
gomba
zöldborsó
illetve ízlés szerinti zöldségek

bacon szalonna
vaj
tej
liszt

tbors
őrölt szerecsendió
durvára tört dió
reszelt sajt

Elkészítés:
A zöldségeket pár percig sós vízben, vagy alaplében forrázzuk, majd lecsepegtetjük, és egy vajazott morzsázott tűzálló tálba rakjuk.
A bacont kockára vágjuk, és kiolvasztjuk.
A vajból, lisztből és a tejből bechamel mártást főzünk, ízesítjük, belerakjuk a diót, a szalonnát, majd a zöldségekre öntjük.
Reszelt sajttal megszórjuk, és 180-190 fokon megsütjük.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges-tejszines tészta » Rakott mézes » Rakott csirke III. » Rakott zöldbab 2.
» Cukkinirakottas görögösen » Zöldséges rakottas » Zöldséges csirkeragu » Sonkás rakott karfiol
» Csirkés zöldségtál » Zöldséges rizsfelfújt » Zöldséges-tészta » Szines zöldségrakottas
» Rakott karfiol másképp » Sült padlizsán rakottas » Rakott csirkemáj » Zöldséges-tejszínes csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.