Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós/mogyorós/mandulás keksz recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
15 dkg vaj
15 dkg barna cukor
2 db tojás
fél csomag sütőpor
1 kávéskanál szódabikarbóna
2 bögre liszt
1,5 bögre apróra vágott csokoládé
1,5 bögre apróra vágott dió vagy mogyoró vagy mandula (tetszés szerint)
1 csomag vaníliás cukor
1 csipet só

Elkészítés:
A vajat a cukorral és a tojással kikeverjük. Ezután hozzáadjuk a sütőporral, szódabikarbónával, sóval és vaníliás cukorral elkevert lisztet. Végül belekeverjük a csokoládédarabkákat és a diót/mogyorót/mandulát.

A tepsibe kávéskanállal kis halmocskákat rakunk. A kekszet 180°C-os sütőben 10 percig sütjük.


A receptet beküldte: vmbhc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaós keksz » Körtés zabkeksz (vegan) » Kekszes almás! » Kókuszos-diós paleo keksz
» Keksztorta Mamóca módra » Tejfölös- kekszes süti » Zebra keksz » Csokis töltött keksz
» Mazsolás-zabpelyhes keksz » Rakott kekszes » Legcsokisabb csokis keksz » Sütőtökös-csokis keksz
» Diós csokis zabkeksz » Kávés kekszgolyók » Csokis kekszes édesség » Kakaós rostkeksz


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.