Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dóra specialitása recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
25 dkg rozskenyér,2 fej v.hagyma,olaj,50 dkg gomba,5 db tojás,5 db paradicsom,zöld fűszerek,20 dkg reszelt sajt (fele lehet füstölt),2 p.tejföl,2 dkg vaj.

Elkészítés:
A rozskenyeret kockára vágjuk és megpirítjuk serpenyőben.A hagymát finomra vágjuk és üvegesre pirítjuk.Rádobjuk a szeletelt gombát,majd sózzuk,borsozzuk,zöld fűszerekkel ízesítjük.Egy tepsit vagy jénai tálat kivajazunk,majd alulra tesszük sorba a pirított kenyérkockákat,ráöntjük a gombát,majd a főtt tojásszeleteket rakjuk rá,a tetejére pedig a nyers paradicsomszeleteket.A legvégén a reszelt sajtot a tejfölhöz keverjük és ráöntjük.Jól átsütjük,ízlés szerint pirítjuk meg a sajtot.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: PIROS35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecomb római tálban » Pacalpörkölt (amc recept) » Baromfi kocsonya » Sólet ( amc recept)
» Tonhalas spagetti » Nokedlis paprikáskrumpli » Káposztás csülökragu » Virslis rakottas
» Májjal töltött burgonya » Gyuvecs (szerb recept) » Rakott tarhonya » Zoldseges pulykamell
» Tepsis rizses csirke » Tarhonyás rizottó » Romai talban keszitett.. » Pulao csirke (6 személyre)


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.