Tutireceptek.hu fejléc

Dragomiroff recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 csirkeaprólék
10 dkg gomba
5 dkg vaj
1 dl tejfől
5 dkg reszeltsajt
2 EK zsemlemorzsa

Elkészítés:
A csirke aprólékot összevágott gombával egy kevés vízben megfőzzük, kicsontozzuk. A vaj felében megpiritjuk a zsemlemorzsát. A vaj másik feléből és lisztből rántást készítünk, a csirkébe keverjüük, hozzáadjuk a tejfőlt, csészébe tálaljuk.


Minden csésze tetejére hintünk piritott zsemlemorzsát és reszelt sajtot.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Boros pipi » Töltött csirke krumplival » Sonkás-tojásos pulykatekercs » Részeges nyúl szőlővel
» Csülökpörkölt » Tejszínes hús dupla sajttal » Alföldi húsgombóc » Mexikói tortillák
» Töltött tarja » Sajtos sonkás bugonya » Sörben sült csírkehús » Fürj cseresznyével
» Tejszines sajtoscsirkemell » Palacsintatésztás virsli » Marhahúsfelfújt » Natúr sült csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.