Tutireceptek.hu fejléc

Dry Manhattan recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
6 cl rye whisky,
3 cl száraz francia vermut,
egy öntet gyomorkeserű,
jég

Elkészítés:
Egy keverőpohárba jeget teszünk, ráöntjük a whiskyt, a vermutot és a
gyomorkeserűt, majd jól összekeverjük. Leszűrjük a koktélospohárba, és
díszítjük. Hagyományos Manhattanhez a száraz vermut helyett használjunk
édes, piros vermutot, és adjunk hozzá három öntet gyomorkeserűt.


A receptet beküldte: TyBoR

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Manhattan » Manhattani túrótorta » Manhattan Dry II » Manhattan latin
» Manhattan Pefect » Manhattan Dry » Sanddorn Egg-Nogg » Feketeáfonya-ital
» Citromlikőr » Roy Rogers » Száras ribizli vodkában » Wallington Special
» Amor » 2 l Baileys » Black Eye » Johannes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.