Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Duplahagymás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 csirkecomb
1 kg krumpli
fűszerek: sült csirke fűszersó, pirospaprika, só, bors, majoranna
olaj
1 nagy vörös-és póréhagyma

Elkészítés:
A krumplit megpucolom, kockára vágom, majd egy olajjal kikent tepsibe teszem. Jól megsózom, majd rákarikázom a vöröshagymát.

A csirkéről lehúzom a bőrt, ráteszem a krumplira, majd alaposan megszórom fűszersóval és a többi fűszerrel.

Végül egy kis olajat spriccelek rá (vagy öntök). Rákarikázom a póréhagymát, majd alufóliával letakarom. 180 fokon 50 percig sütöm, majd a fóliát levéve még 40 percig.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos csirkecomb » Gombás csirkecomb » Mézes-narancsos csirkecomb » Csirkecomb mustármártásban
» Bundás csirkecombok » Indiai csirkecombok » Karácsonyi diós csirkecomb » Marengói csirkecomb
» Tejfölös gombás csirkecomb » Pikáns csirkecomb. » Bajor csirkecomb » Sörben sült csirkecomb
» Csirkecomb borban sütve » Sült csirkecomb » Pikáns csirkecombok » Dióban sült csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.