Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Edina féle pörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertés karaj, vagy száraz comb
1 doboz üveges gomba
20 dkg bacon szalonna
1 fej hagyma
1 doboz paradicsompüré
3 dl vörösbor
2 evőkanál áfonya lekvár
2 db szegfűszeg, babérlevél

pici víz
vajon amin a hagymát megpirítom

Elkészítés:
A hagymát apróra vágom és vajon üvegesre pirítom.
Beleteszem a húst és "fehéredésig" sütöm.Hozzáadom a sót és a paradicsompürét, felöntöm vörösborral.Picit forralom, majd beleteszem a gombát a szalonnát a szegfűszeget és a babérlevelet.Ha szükséges még adok hozzá egy csöpp vízet (mindenki ízlése szerint, ki mennyire szereti higan:D)
Mielőtt kész lenne beleteszem az áfonylekvárt.

Nagyon finom, olyan mintha vad pörkölt lenne!


A receptet beküldte: bedina67


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borjúpörkölt » Vörösboros vadpörkölt » .Zöldborsós gombapörkölt » Pörköltes partifalatka
» Zöldbabos pulykapörkölt » Marhalábszárból pörkölt » Libaaprólékpörkölt » Gombapörkölt egyszerűen
» Velős pacalpörkölt » Vörösboros szarvaspörkölt » Avasi pincepörkölt » Csirkemell pörkölt
» Pikáns nyúlpörkölt » Rozmaringos fehér pörkölt » Lecsós pulykamell pörkölt » Csirkemájpörkölt, borsóval


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.