Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Egres leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg egres
1 csm vaníliás vagy tejszínes pudingpor
1 doboz főzőtejszín
cukor, ízlés szerint
1/2 dl fehérbor

Elkészítés:
Az egrest megtisztítjuk. Fazékba tesszük és felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje. Főni tesszük. Közben a pudingport elkeverjük a főzőtejszínnel. Amikor puhára főtt a gyümölcsünk hozzáadjuk az ízlésünknek megfelelő mennyiségű cukrot, a fehérbort. Miután felforrt hozzáadjuk a tejszínes pudingport. Állandó keverés mellett újra felforraljuk. Hidegen kitűnő hősítő.


A receptet beküldte: mh07

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú aprólékleves » Pikáns halleves » Zellerleves sajtfelfújttal » Sűrű tejfölös gombaleves
» Áfonyás almaleves » Spanyol leves (Gaspacho) » Hideg barackleves » Halleves horvát módra
» Csirkeleves gourmand módra » Zabpelyhes póréhagymaleves » Zöldséges MISOleves » Csirkecsontleves
» Csirkeleves indiai módon » Holland sajtleves » Finn füstölt halleves » Zöldséges brokkoli leves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.