Tutireceptek.hu fejléc

Egres leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg egres
1 csm vaníliás vagy tejszínes pudingpor
1 doboz főzőtejszín
cukor, ízlés szerint
1/2 dl fehérbor

Elkészítés:
Az egrest megtisztítjuk. Fazékba tesszük és felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje. Főni tesszük. Közben a pudingport elkeverjük a főzőtejszínnel. Amikor puhára főtt a gyümölcsünk hozzáadjuk az ízlésünknek megfelelő mennyiségű cukrot, a fehérbort. Miután felforrt hozzáadjuk a tejszínes pudingport. Állandó keverés mellett újra felforraljuk. Hidegen kitűnő hősítő.


A receptet beküldte: mh07

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vaníliás nyári almaleves » Gazpacho leves » Bugonyaleves csülökkel » Érdekes Zöldségleves
» Májgaluska leves » Gombaleves májgaluskával » Halkrémleves garnélával » Gesztenyés gyöngytyúkleves
» Bableves cipóban » Frank krumplileves » Reszelt leves » Részeges eperleves
» Spárgakrém leves » Tárkonyos krumpli leves 2 » Francia hagymaleves 3. » Fokhagyma-krém-leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.