Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Egyben sült sertéscomb kumpliágyon római tálban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1, 3 kg sertéscomb egyben
2 fej fokhagyma
3 fej vöröshagyma
sertés fűszerkeverék

bors
krumpli fűszerkeverék
1 kg krumpli
1 dl olívaolaj

Elkészítés:
A húst enyhén besóztam, és vastagon bekentem a olívaolajban elkevert fűszerkeverékkel, amibe 5 gerezd fokhagymát is daraboltam és tettem még hozzá kevés borsot. Így állt a hús két órán át. A krumplit nagy hasábokra vágtam, a római tál aljára raktam, közé a vöröshagymákat, darabolva. Megszórtam a krumplit a fűszerkeverékkel, majd ráfektettem a bepácolt húst. Éles késsel "zsebeket" hasítottam bele, és fokhagyma gerezdeket dugtam a résekbe. Sütőbe tettem és közepes hőmérsékleten 3 órán át sütöttem. Félidőben megfordítottam a tálat.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsó római tálban » Római tálban sült csülök » Rizses csirke római tálban » Sündisznó (római tálban)
» Egyben sült sertéshús » Egyben sült pogácsa » Mogyorós sertéscomb » Római tálban sült csirke
» Paradicsomos római rizs » Csirkecomb római tálban » Szűzpecsenye egyben sütve » Római rakottas
» Vagdalt -hal- hús egyben » Mustáros sertéscomb » Egyben sült mustáros karaj » Marha római tálban


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.