Tutireceptek.hu fejléc

Előpácolt rántott csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
négy csirkecomb
2 ek szójamártás
1 ek cherry, vagy másfajta szesz
bors
kukoricaliszt
olaj

Elkészítés:
Õsszekeverjük a szóját, a cherryt és a borsot. A csirkecombokat néhány helyen megszúrkáljuk, és ebben a lében pácoljuk 2 órán át. A csirkét kivesszük a pácból, alaposan megforgatjuk a kukoricalisztben és forró olajban kisütjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őszibarackos csirkecomb » Zöldfűszeres rántotta » Szőlőhegyi rántott tojás » Kefíres rántott csirke
» Agglegény rántotta » Laktató rántott leves » Rántott újhagyma » Rántott karalábé
» Fokhagymás csirkecombok » Olaszos rántott hús » Csirkecomb borban sütve » Sokadik töltött csirkecomb
» Pikáns csirkecombok » Rántott kenőmájas » Rántott krumpli II. » Sült csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.