Tutireceptek.hu fejléc

Emeletes kebab szendvics recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
60 dkg borjúcomb
1 db padlizsán
2 db paradicsom
2 db paprika
20 dkg zölborsó
20 dkg zöldbab
8db pitatészta
4 evőkanál ecetes gyöngyhagyma
1 csokor kapor
5 gerezd fokhagyma
olívaolaj
só, bors

Elkészítés:
padlizsánt meghámozzuk, kockára vágjuk, majd olívalolajon sóval, borssal és fokhagymával ízesítve, megpirítjuk. A kaprot apróra, a paprikát kockákra, a fokhagymát szeletekre, a zöldbabot darabokra vágjuk, a padlizsánhoz adjuk.

Egy másik serpenyőben kevés olívaolajon megpirítjuk az apróra vágott borjúhúst, hozzáadva a zöldborsót és a gyöngyhagymát. A pitát kettévágjuk, rárakuk a zöldbabos-padlizsános ragut, erre ráteszünk még egy réteg pitatésztát, majd ráhelyezzük a húsoszöldborsós ragut. Ezt addig folytatjuk, ameddig el nem fogynak az alapanyagok. Az elmeletes szendvicset paradicsomkarikával díszítjük.
Jó étvágyat!


A receptet beküldte: sz.andi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgaborsós szendvicskrém » Tojáskrémes melegszendvics » Rántott szendvics 1. » Melegszendvics Erzsi módra
» Reggeli szendvics » Melegszendvics másképp » Sajtos-túrós szendvicskrém » Zabos melegszendvics
» Lecsós szendvics » Bárány és gyümölcs kebab » Orman Kebab ( török étel) » Micimackó szendvics
» Tojáskrémes szendvics » Lazackrémes szendvics » Olasz melegszendvics II. » Rántott szendvics 2.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.