Tutireceptek.hu fejléc

Eper rumban recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg eper
1 kg cukor
2 dl rum

Elkészítés:
A tisztított epret a kristálycukorral rétegesen az üvegekbe rakjuk.Felül cukor legyen..A rummal felöntjük úgy hogy ellepje az epret és a cukrot.Befedjük(még nem kötjük le) és néhány napra langyos helyre tesszük.Az érlelés befejezése után lekötjük,száraz hűvös helyen tároljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eper rebarbara lekvár » Sárgabarack lekvár » Eperlekvár » Cseresznyebefőtt (Alkoholos)
» Naspolyabefőtt » Citromlekvár » Áfonya lekvár » Bodzalekvár
» Padlizsános zakuszka » Mézes sárgadinnye » Paprikalekvár » Fahéjas szederlekvár
» Szőlődzsem » Rebarbara kompót » Fügelekvár » Füge-alma kompót


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.