Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Eperbólé jégkockával recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 kg. földi eper,
25 dkg. porcukor,
1,4 liter fehér bor,
1 üveg pezsgő,
3 dl. szénsavas ásványvíz,
Tálaláshoz jégkockák.

Elkészítés:
A földi epert megmossuk, megtisztítjuk, tálra tesszük és megszórjuk a porcukorral. Hűtőbe tesszük 2 órára.Ezt követően hűtött borral, a pezsgővel és az ásványvízzel összeöntjük és óvatosan összekeverjük. A gyümölcsöt és a folyadékot egyenletesen osszuk el a poharakban. Mindig hidegen kínáljuk.

Tanácsok:
Az egyik üveg fehér bor helyett tehetünk vörös bort is.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperbólé » Málnaszörp » Mammy taylor » Zwack & Soda
» Narancs bólé » Brain-Duster » Janet howard » Brandied Garden
» Erős zöldség » Levendulás limonádé » Vermouth Cassis » Nectarin Cooler
» Bacardi martini » Dinnyés-epres turmix » Csokoládés frappé » Málnalimonádé


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.