Tutireceptek.hu fejléc

Eperbólé jégkockával recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 kg. földi eper,
25 dkg. porcukor,
1,4 liter fehér bor,
1 üveg pezsgő,
3 dl. szénsavas ásványvíz,
Tálaláshoz jégkockák.

Elkészítés:
A földi epert megmossuk, megtisztítjuk, tálra tesszük és megszórjuk a porcukorral. Hűtőbe tesszük 2 órára.Ezt követően hűtött borral, a pezsgővel és az ásványvízzel összeöntjük és óvatosan összekeverjük. A gyümölcsöt és a folyadékot egyenletesen osszuk el a poharakban. Mindig hidegen kínáljuk.

Tanácsok:
Az egyik üveg fehér bor helyett tehetünk vörös bort is.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperbólé » Wallington Special » Bélisz krém wisky » Florida Milk
» Jabberwock » Csillagánizs likőr » French 75 » Light Strawberry
» Guruló barack » Ananászkehely » Side Car » Canadian and campari
» P. S. I love you » Forró csokoládé (2 adag) » Indiai - Cooch Behar » Kókuszlikőr


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.