Tutireceptek.hu fejléc

Eperkenyér recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30 dkg eper,
20 dkg liszt,
6 dkg cukor,
2 evőkanál sütőpor,
1 mokkás kanál őrölt fahéj,
5 dkg vaj,
1 tojás,
1 tojás sárgája,
fél citrom héja

Elkészítés:
Először az epret szétnyomkodjuk egy villával, majd az összes hozzávalóval összegyúrjuk, és alaposan összedolgozzuk. Kivajazott őzgerinc formában, előmelegített közép meleg sütőben 35 perc alatt készre sütjük. Sülés után kiborítjuk, porcukorral meghintjük, és félbevágott eperszemekkel díszítjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés szelet » Habos rebarbarás kocka » Csokoládés fatörzs torta » Pöttyöske II.
» Rácsos linzer Ági módra » Narancskrém egyszerűen » Mai túró tortám » Cseresznyés pite *
» Citromos süti » Gyors kalács » Füge töltve » Pikáns gyümölcssaláta
» Csokis süti1 » Mágnás mákos » Mazsolás felfujt » Császárkenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.