Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Eperkenyér recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30 dkg eper,
20 dkg liszt,
6 dkg cukor,
2 evőkanál sütőpor,
1 mokkás kanál őrölt fahéj,
5 dkg vaj,
1 tojás,
1 tojás sárgája,
fél citrom héja

Elkészítés:
Először az epret szétnyomkodjuk egy villával, majd az összes hozzávalóval összegyúrjuk, és alaposan összedolgozzuk. Kivajazott őzgerinc formában, előmelegített közép meleg sütőben 35 perc alatt készre sütjük. Sülés után kiborítjuk, porcukorral meghintjük, és félbevágott eperszemekkel díszítjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diétás almalekvár » Tejföles kifli » Diós mogyorós császármorzsa » Banán álom
» Mézeskalács, cukormázzal » Kincsesbánya süti » Havas háztető 2 » Töltött füge
» Erdélyi rafaello szelet » Narancsos kávékrém » Élénkítő húsvéti tojástorta » Narancsos túrószelet 2
» Gyümölcslepény » Bananos palacsinta » Tökös - mákos rétes » Diós szeletkék


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.