Tutireceptek.hu fejléc

Eperkrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg eper
7 dl tej
5 evőkanál cukor
3 dl tejszín
kevés liszt
csipetnyi fahéj

Elkészítés:
Az epret kevés vízben párold meg. A tejszínt a már megfőtt eperrel és a cukorral turmixold össze, majd főzd össze a tejjel és a kevés liszttel. Ízesítsd fahéjjal. Tedd hűtőbe, és, ha alaposan lehűlt, már tálalhatod is.


A receptet beküldte: Lolita63

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes eperkrémleves » Hideg eperkrémleves » Eperkrémleves mentával » Tárkonyos zöldségleves
» Finom krémleves sütőtökből » Zellerkrém leves fincsi » Az Élet levese » Túrós tészta
» Bugonyaleves csülökkel » Túrós köles gombócleves » Cukkinileves » Görög gyümölcsleves 2.
» Ritz Fizz » Light joghurt torta » Sutus leves csülökkel » Gazdag leves darált hússal


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.