Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Eperkrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg eper
7 dl tej
5 evőkanál cukor
3 dl tejszín
kevés liszt
csipetnyi fahéj

Elkészítés:
Az epret kevés vízben párold meg. A tejszínt a már megfőtt eperrel és a cukorral turmixold össze, majd főzd össze a tejjel és a kevés liszttel. Ízesítsd fahéjjal. Tedd hűtőbe, és, ha alaposan lehűlt, már tálalhatod is.


A receptet beküldte: Lolita63

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg eperkrémleves » Tejszínes eperkrémleves » Eperkrémleves mentával » Árpagyöngy leves
» Sültbab leves » Villám gyümölcsleves » Újévi finom lencsesaláta » Zöldséges brokkoli leves
» Sóskaleves főtt tojással » Frankfurti káposztaleves » Strassbourgi zöldségleves » Murai halászlé
» Hideg sárgadinnye leves » Sütőtök krémleves II. » Citromkrém leves » Saláta újra tervezve


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.