Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Eperszósz recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
40 dkg eper
4 evõkanál eperszörp
4 evõkanál triple sec likõr

Elkészítés:
Az epret kicsumázzuk, majd többször váltott vízben gondosan megmossuk. Félbevágjuk, és turmixgép poharába tesszük. Összetörjük, ezután szitán átnyomjuk, hogy magvai ne kerüljenek a mártásba. Az így kapott gyümölcsvelõt összekeverjük a szörppel és a likõrrel, majd jól zárható üvegbe tesszük a hûtõszekrénybe.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcskuglóf » Finom linzer » Meggyes habos piskóta » Csokoládés csigák
» Rakott linzer » Gesztenyés muffin » Gyümölcsjoghurtos torta » Tina féle búboska
» Káplán krémes » Finom ízes palacsintatöltelék » Sárga túró » Szedres joghurt túróöntettel
» Fehércsokis-banános muffin » Lusta asszony túrós rétese » Diós süti Atkins módra » Almás lepény- cukorbetegeknek


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.