Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Epres bizsergés recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
500 g eper,
75 g cukor,
esetleg 2-3 cl couraçl;ao,
1 üveg pezsgő (helyettesíthető szódavízzel is),
1 citrom leve,
1 csomag piros zselatinpor.

Elkészítés:
Az epreket megtisztítjuk, a cukorral pürésítjük és hozzáadjuk a couraçl;aot. Kb. egy órára a hűtőbe tesszük, és jól lehűtjük.
A lefelé fordított pezsgős kelyhek száját mintegy 5 mm mélyen citromlébe merítjük, majd belemártjuk a piros zselatinporba.
Az eperpürét elosztjuk a poharakban és a pezsgővel (vagy szódavízzel) felöntjük.


A receptet beküldte: kontitibi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres habos sütemény » Epres panna cotta » Epres-pudingos süti » Epres-nutellás muffin
» Epres-banános turmix » Epres Mámor » Epres sorbet » Csokis-epres torta
» Epres, mandulás torta » Mandulás-epres palacsinta » Epres muffin » Epres mézes limonádé
» Epres pezsgőkoktél » Epres tiramisu II. » Epres túrógombóc » Epres-barackos-túrós-habos


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.