Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Epres bizsergés recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
500 g eper,
75 g cukor,
esetleg 2-3 cl couraçl;ao,
1 üveg pezsgő (helyettesíthető szódavízzel is),
1 citrom leve,
1 csomag piros zselatinpor.

Elkészítés:
Az epreket megtisztítjuk, a cukorral pürésítjük és hozzáadjuk a couraçl;aot. Kb. egy órára a hűtőbe tesszük, és jól lehűtjük.
A lefelé fordított pezsgős kelyhek száját mintegy 5 mm mélyen citromlébe merítjük, majd belemártjuk a piros zselatinporba.
Az eperpürét elosztjuk a poharakban és a pezsgővel (vagy szódavízzel) felöntjük.


A receptet beküldte: kontitibi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres jeges tea » Márványos epres kenyér » Epres sütemény » Epres martini
» Epres tejkoktél » Epres banáncsónak » Könnyű epres piskóta » Epres csirkemell rolád
» Epres, joghurtos kocka » Epres pudingos piskóta » Mentás- epres fagylalt » Jeges epres kehely
» Földiepres citromos pite » Epres túrógombóc » Epres palacsinta » Epres diótorta


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.