Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Epres-rebarbarás fordított sütemény recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
A tésztához (1 pohár = 2,5 dl):
20 dkg vaj
1 pohár fehérliszt
½ pohár teljes kiőrlésű liszt
1 pohár barnacukor
1 csipet só
1 pohár zabpehely

A tetejére: 50 dkg rebarbara
50 dkg eper
1 pohár barnacukor
¼ pohár keményítő
egy csipet só

Elkészítés:
A tésztához valókat összegyúrjuk, ne ijedjünk meg, morzsás anyagot fogunk kapni. Egy tálban összekeverjük az összevágott gyümölcsöket, a cukrot, a keményítőt és a sót. Kivajazunk egy nagyméretű pite formát, az aljára tesszük a gyümölcsöt, és rászórjuk a morzsát. Előmelegített sütőbe tesszük, és 180 fokon sütjük 50-60 percig.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Angol karácsonyi sütemény » 3 perces egyszerű sütemény » Kókuszos mézes sütemény » Csokis sütemény
» Diós sütemény » Dunahullám Sütemény » Hájas sütemény » Zöldcitromos sütemény
» Anzac sütemény » Kefíres szilvás sütemény » Almás-fahéjas sütemény » .Mandulás sütemény
» Csodasajtos sós sütemény » Tejszínes-túrós sütemény » Õszi szilvás sütemény » Szilvás-mazsolás sütemény


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.