Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdéicsírke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
3-4 db csírkecomb
2-3 fej hagyma
ételízesítő
bors
olaj
egy nagy tejföl
2-3 db tv-paprika
fél kg rízs
kb egy liter delikátos leveslé

Elkészítés:
Egy tűzállo edényt kívajazol és zsemlemorzsázol.
Aztán rízs,paprika,hagyma ezeket teszed le rétegesen az edénybe.
Fűszerezel:ételízesítő,bors és meglocsolod olajjal.
Közepére kerül a hús.
A húsra paprika,hagyma,rízs kerül.
Közben ízesítjük is a fűszerekkel.
A tetejére a tejfölt,megszorjuk ételízesítővel.
Meglocsoljuk a leveslével.
Ha megpuhult a rízs kivesszük a húsokat és megsütjük fokhagymás húsnak.
Melegen tálaljuk:
Jóétvágyat.

Tanácsok:
Közben kevergetni kell,hogy eggyenletesen puhuljon meg a rízs.
Olajjal locsoljuk,de ne sokat!!!
Azért kell a kiszedni és megsütni fokhagymásan a húsokat,mert kiegésziti az ízeket!!!
Kb 1-másfél óra alatt készen van.
Nagyon egyszerű!!!!

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: snurki


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított báránymáj » Boros, fűszeres báránysült » Húsos rizsgombóc » Húsgombóc sajtmártással
» Zöldborsós pulykamell ragu » Kenyérbe sült sonka » Gyros tál csirkemellből » Ürgepörkölt
» Balatoni mustos pecsenye » Szerelmetes pulykafalatok » Csoda pecsenye » Sült pulykamáj zellerpürével
» Barackos csirkemell » Sörben sült pulykacomb » Galyasági steak. » Tejfölös csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.