Tutireceptek.hu fejléc

Erdéicsírke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
3-4 db csírkecomb
2-3 fej hagyma
ételízesítő
bors
olaj
egy nagy tejföl
2-3 db tv-paprika
fél kg rízs
kb egy liter delikátos leveslé

Elkészítés:
Egy tűzállo edényt kívajazol és zsemlemorzsázol.
Aztán rízs,paprika,hagyma ezeket teszed le rétegesen az edénybe.
Fűszerezel:ételízesítő,bors és meglocsolod olajjal.
Közepére kerül a hús.
A húsra paprika,hagyma,rízs kerül.
Közben ízesítjük is a fűszerekkel.
A tetejére a tejfölt,megszorjuk ételízesítővel.
Meglocsoljuk a leveslével.
Ha megpuhult a rízs kivesszük a húsokat és megsütjük fokhagymás húsnak.
Melegen tálaljuk:
Jóétvágyat.

Tanácsok:
Közben kevergetni kell,hogy eggyenletesen puhuljon meg a rízs.
Olajjal locsoljuk,de ne sokat!!!
Azért kell a kiszedni és megsütni fokhagymásan a húsokat,mert kiegésziti az ízeket!!!
Kb 1-másfél óra alatt készen van.
Nagyon egyszerű!!!!

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: snurki


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyúlkocsonya » Isztriai sertéskaraj » Fokhagymás sajtos csirkemell » Hús, reszelt krumpli bundában
» Aszalt gyümölcsös csirkecomb » Töltött karaj, másképpen » Erzsi csirkemelle » Kakas pörkölt
» Szarvaspörkölt » Tejfölös csirkepörkölt » Édes mézes csirke » Tepsiben sült sajtos karaj
» Erdélyi sertéstokány » Karaj Dávid király módra » Csirkefasírt » Bolognai cukkíni


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.