Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
70 dkg burgonya,
25 dkg juhsajt,
3 dl tejföl,
10 dkg vaj,
zsemlemorzsa,
só.

Elkészítés:
A burgonyát meghámozom, hosszú szeletekre vágom és sós vízben megfőzöm.
Nem szabad szétfőnie.
Egy jól kizsírozott és morzsával megszórt formába rétegzem és leöntöm olvasztott vajjal.
Rákenem a juhsajtot és leöntöm tejföllel.
Sütőben barnára sütöm.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kocsonya erdélyi módra » Rakott hagymás burgonya » Hagymakrémes burgonya » Tepsis sajtos burgonyapüré
» Gombaragu burgonyaágyon » Burgonyás gombóc lekvárral » Újburgonyaleves virslivel » Burgonyapüré csőbensülve
» Burgonya főzelék, másként » Kaviáros burgonyafalatok » Burgonyás húspogácsa » Szalonnás édesburgonya
» Angolos sült burgonya » Ropogós burgonyaszirom » Tepsis burgonya (mexikói) » Fóliás burgonya


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.