Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
70 dkg burgonya,
25 dkg juhsajt,
3 dl tejföl,
10 dkg vaj,
zsemlemorzsa,
só.

Elkészítés:
A burgonyát meghámozom, hosszú szeletekre vágom és sós vízben megfőzöm.
Nem szabad szétfőnie.
Egy jól kizsírozott és morzsával megszórt formába rétegzem és leöntöm olvasztott vajjal.
Rákenem a juhsajtot és leöntöm tejföllel.
Sütőben barnára sütöm.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi csorbaleves » Parmezános burgonyapogácsa » Húsos burgonyarétes » Burgonyás túrós lepény
» Burgonyás laska » Pikáns burgonyafőzelék » Rakott kel burgonyával » Zöldséges burgonyarolád
» Sonkás burgonyakrokett » Erdélyi flekken » Petrezselymes újburgonya » Erdélyi tárkonyos leves
» Erdélyi szász mézes tészta » Bihari Töltött Burgonya » Erdélyi fokhagymaleves » Burgonyakása


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.