Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
70 dkg burgonya,
25 dkg juhsajt,
3 dl tejföl,
10 dkg vaj,
zsemlemorzsa,
só.

Elkészítés:
A burgonyát meghámozom, hosszú szeletekre vágom és sós vízben megfőzöm.
Nem szabad szétfőnie.
Egy jól kizsírozott és morzsával megszórt formába rétegzem és leöntöm olvasztott vajjal.
Rákenem a juhsajtot és leöntöm tejföllel.
Sütőben barnára sütöm.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kaviár burgonya-fészekben » Burgonyás rétes » Húsvéti töltött burgonya » Szalonnás burgonyafőzelék
» Pikáns burgonyapüré » Csorbaleves erdélyiesen » Burgonyás tea kifli » Finom burgonyasaláta
» Hal burgonyabundában » Túróval rakott burgonya » Svájci újburgonya » Erdélyi pástétom
» Krémsajtos burgonyasaláta » Sonkával töltött burgonya. » Tőltőtt burgonya » Erdélyi tormás hús


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.