Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi Piskóta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Hozzávalók: 6db tojás,1sütőpór,4dl liszt,3dl cukor,1dl étolaj.

Elkészítés:
A 6 egész tojást habosra keverjük a sütőporral és a 3dl cukorral,majd hozzá keverjük az 1dl olajat végül a 4dl lisztet.Előmelegített sütőben takarék lángon sütjük/sütőpapírt teszünk a tepsibe/ 20 percig nem szabad kinyitni a sütő ajtaját!!Kimagozott meggyet,csersznyét,szilvát,almát szórhatunk a tetejére.Porcukrot szórhatunk a kész sütire vagy punding krémet is készíthetünk.Hagyományosan meg főzzük a pudingot mikor kihült akkor egy 5 dkg margarit cukorral habosra keverünk,aztán a kettőt összekeverjük és rákenjük a süti tetejére.Hűtőbe tesszük.

Tanácsok:
Isteni finom és egyszerű! Jó étvágyat hozzá!!

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: kakóbébi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tuti piskóta » Erdélyi rakott pogácsa » Update1 babapiskóta » Erdélyi fatányéros
» Babapiskótás szelet » Piskóta tekercs 1. » Piskóta U1 » Piskóta alaptészta
» Diós-fügés babapiskótás » Piskóta (update 1) » Erdélyi ordás palacsinta » Babapiskótás mézes krémes
» Burgonyás piskóta » Körtés babapiskótás » Egyszerű, gyors piskóta » Márványos gyors piskóta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.