Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 csomag csirkeaprólék
1 db sárgarépa
1 db fehérrépa
3 dkg vaj
1dl tejföl
2 ek tejföl
2 babérlevél


Elkészítés:
A csirkeaprólékot a megtisztított, hosszában négy felé vágott zöldségekkel, sóval, babérlevéllel és 1,5 liter vízzel feltesszük főni. A vajból és egy evőkanál lisztből világos rántást készítünk, ha a hús már puha,besűrítjük vele a levest és néhány percig még forraljuk. A maradék lisztet csomómentesre keverjük a tejfölben, és óvatosan a leveshez adjuk.Rövid forralás után tálaljuk.

Kalóriatartalom: 214 kcal

A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi tárkonyos tokány » Erdélyi töltike » Erdélyi vargabéles » Lencsés sertés raguleves
» Erdélyi húsgombócleves » Erdélyi flekken » Erdélyi Piskóta » Erdélyi tormás hús
» Erdélyi tárkonyleves » Erdélyi leves » Erdélyi töltött káposzta » Kapros csirkeraguleves
» Erdélyi fatányéros » Alföldi pulykaraguleves » Borsós raguleves » Erdélyi pástétom


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.