Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 csomag csirkeaprólék
1 db sárgarépa
1 db fehérrépa
3 dkg vaj
1dl tejföl
2 ek tejföl
2 babérlevél


Elkészítés:
A csirkeaprólékot a megtisztított, hosszában négy felé vágott zöldségekkel, sóval, babérlevéllel és 1,5 liter vízzel feltesszük főni. A vajból és egy evőkanál lisztből világos rántást készítünk, ha a hús már puha,besűrítjük vele a levest és néhány percig még forraljuk. A maradék lisztet csomómentesre keverjük a tejfölben, és óvatosan a leveshez adjuk.Rövid forralás után tálaljuk.

Kalóriatartalom: 214 kcal

A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi füstölt kolbász » Erdélyi tormás hús » Erdélyi túrós palacsinta » Erdélyi pástétom
» Erdélyi húsgombócleves » Tárkonyos pulyka-raguleves » Erdélyi tárkonyleves » Erdélyi leves
» Erdélyi tormamártás » Erdélyi paradicsomleves » Erdélyi Piskóta » Erdélyi tárkonyos tokány
» Erdélyi galuska » Mexikói raguleves » Raguleves csiperkegombával » Erdélyi székelykáposzta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.