Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi rakott káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Savanyított káposzta,
vöröshagyma,
fõtt tojás,
lángolt kolbász,
fõtt rizs,
szalonna,
tejföl,
olaj,
pirospaprika enyhén csipõs,
só,
bors,
30-40 dkg sertés-, vagy marhahúsból pörkölt .

Elkészítés:
A savanyú káposztát a vöröshagymával kicsit megpárolom, pirospaprikával megszóróm. 4-5 tojást megfõzünk keményre, hülni hagyjuk. A rizst megfőzzük, a kolbászt felkarikázzuk. Egy jénai tál alját kirakjuk a szalonna szeletekkel, erre kerül a káposzta, a rizs, a pörkölt, a fõtt tojás és a kolbász. Ezt addig ismételjük amíg van hozzávaló. A tetejére káposzta, tejföl, végül szalonna kerül.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Babos rakottkarfiol » Rakott gomba. » Székelykáposzta gerslivel » Káposztával rakott párizsi
» Erdélyi töltött káposzta » Barackos rakott csirkemell » Céklás savanyú káposzta » Rakott krumpli Ági módra
» Alföldi toroskáposzta 1. » Sült rakott csirkemell » Hajdúkáposzta » Szüreti rakott tészta
» Tárkonyos rakott zöldbab » Libahússal rakott kel » Reszelt káposztasaláta » Rakott bab


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.