Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi rakott káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Savanyított káposzta,
vöröshagyma,
fõtt tojás,
lángolt kolbász,
fõtt rizs,
szalonna,
tejföl,
olaj,
pirospaprika enyhén csipõs,
só,
bors,
30-40 dkg sertés-, vagy marhahúsból pörkölt .

Elkészítés:
A savanyú káposztát a vöröshagymával kicsit megpárolom, pirospaprikával megszóróm. 4-5 tojást megfõzünk keményre, hülni hagyjuk. A rizst megfőzzük, a kolbászt felkarikázzuk. Egy jénai tál alját kirakjuk a szalonna szeletekkel, erre kerül a káposzta, a rizs, a pörkölt, a fõtt tojás és a kolbász. Ezt addig ismételjük amíg van hozzávaló. A tetejére káposzta, tejföl, végül szalonna kerül.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor rakott hús » Rakott brokkoli 2. » Bihari rakott káposzta. » Káposztás hús
» Rakott cukkini karikák » Erdélyi sertéstokány » Rakott cukkini Emyke módra » Almás rakott csirkemell
» Sajtos rántott kelkáposzta » Almás rakott kakaóskalács » Erdélyi malacaprólékleves » Tarhonyás rakottas
» Káposztás pogácsa-finom » Káposztasaláta paleo módon » Káposztával sült karaj » Sajtos-sonkás rakott kifli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.