Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi túrófánk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg liszt
20 dkg margarin
25 dkg túró
2 tojás sárga
kevés só
sütőpor
12 dkg cukor

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, fánkszaggatóval szaggatjuk, és forró olajban világosra sütjük.
Eperdzsemmel ,vagy friss eperrel kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi krumplileves » Erdélyi húsgombóc leves » Erdélyi burgonya » Erdélyi pástétom
» Túrófánk másként » Túrófánk2 » Erdélyi szász mézes tészta » Sütőben sült túrófánk
» Erdélyi tárkonyleves » Erdélyi töltött csirke » Bálint-napi túrófánkok » Túrófánk
» Túrófánk andland módra » Túrófánk (Update1) » Erdélyi gulyásleves » Erdélyi töltike


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.