Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi túrófánk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg liszt
20 dkg margarin
25 dkg túró
2 tojás sárga
kevés só
sütőpor
12 dkg cukor

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, fánkszaggatóval szaggatjuk, és forró olajban világosra sütjük.
Eperdzsemmel ,vagy friss eperrel kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi fatányéros » Erdélyi borsos tokány » Erdélyi tepertős pogácsa » Vinetta (erdélyi étel)
» Erdélyi salátaleves » Túrófánk Pálma módra » Erdélyi csorbaleves » Bálint-napi túrófánkok
» A legjobb túrófánk » Túrófánk sütőben » Erdélyi baglyos leves » Túrófánk finoman
» Erdélyi tárkonyos leves » Csorbaleves erdélyiesen » Erdélyi rakott káposzta » Erdélyi húsgombócleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.