Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi túrófánk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg liszt
20 dkg margarin
25 dkg túró
2 tojás sárga
kevés só
sütőpor
12 dkg cukor

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, fánkszaggatóval szaggatjuk, és forró olajban világosra sütjük.
Eperdzsemmel ,vagy friss eperrel kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi csorbaleves » Erdélyi tepertős pogácsa » Erdélyi szász torta » Erdélyi aprópecsenye
» Túrófánk finoman » Csorbaleves erdélyiesen » Erdélyi rakott káposzta » Erdélyi raguleves
» Edit-túrófánk » Erdélyi húsgombócleves » Perdülős túrófánk » Erdélyi burgonya
» Kevert túrófánk » Erdélyi flekken öntettel » Erdélyi leves » Erdélyi húsgombóc leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.