Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Eredeti angol puncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2,5 dl édes vörösbor, 2,5 dl édes fehérbor, 1,5 dl rum, 50 dkg cukor, 2 db citrom, 2 db narancs.

Elkészítés:
A gyümölcsöket megmosom, letörülgetem, majd mindkettõnek hajszálvékonyra hámozom a sárga héját. 5 dl vizet a héjakkal felforralok, ezután hozzáöntöm az összes többi alkoholt. Beleszórom a cukrot, és éppen csak forráspontig melegítve, belecsavarom a citrom és a narancs levét is. Jól összekeverve, azonnal tálalom.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Puncsital » Almapuncs tejszínnel » Csirkemáj angolszalonnával » Gyerekpuncs vérnarancsból
» Eredeti lábas rostélyos » Puncs golyók » Marcipángolyó » Karácsonyi puncs II.
» Ünnepi puncs » Vaníliás-puncsos madártej » Mángoldos krumplis köret » Gyömbéres puncs
» Tojáslikőrös puncs » Angol borsóleves » Angol süti » Rumpuncs


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.