Tutireceptek.hu fejléc

Esterházy-Rostélyos utánzat recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
marhahús - 6 szelet
paprika
paradicsom
vöröshagyma
burgonya
babérlevél
só-bors

Elkészítés:
A marhahús szeleteket pácoljuk (1-2 óra elég)majd kuktába egymás fölé helyezzük. Paprikával, paradicsommal, babérlevéllel,és hagymakarikával borítsuk be. Vízzel öntsük fel úgy, hogy egy ujjnyival ellepje majd zárjuk le a kuktát. Egy órán át kell főzni, majd a meghámozott burgonyát egészen tegyük bele és tovább főzzük még tíz percig.
Nagy tálon szaftjával tálaljuk.

Jó étvágyat!

Tanácsok:
Nagyon finom

Elkészítési idő: 80 perc

A receptet beküldte: Krisztinika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Esterházy-rostélyos » Csilis csirkenyárs » Joghurtos csirkemell » Oldalaskorona
» Brokkolis pulyka » Aprópecsenye tárcsán » Rizses csirke római tálban » Csirkemájpörkölt, borsóval
» Tejszínes csirke csoda » Aszalt szilvás kacsacomb » Rakott csirkemell » Egybesült fasírozott
» Nyári rakottas » Marhalábszár pörkölt » Rajnai marhamáj » Kapros húsgombóc


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.