Tutireceptek.hu fejléc

Étvágygerjesztő szendvicsek recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
5 dkg Herz-egi fűszeres érlelt sertéskaraj
4 szelet félbarna kenyér
4 szelet barna kenyér
4 szelet extrudált kenyér
8 dkg vaj
4 csemegeuborka
4 csöpp remuládmártás
15 dkg márványsajt
4 salátalevél
4 csöpp majonéz (tubusos)
1 szelet konzervananász
4 szem koktélcseresznye
10 dkg májpástétom
1 felkarikázott vöröshagyma
4 paprikával töltött olajbogyó
1 csomó retek
1 darab kígyóuborka
friss kapor

Elkészítés:
Először megvajazzuk a kenyereket. A félbarna kenyérre leheletvékony karajszeleteket terítünk, legyező alakban felvágott csemegeuborkát teszünk rá, remuládmártással díszít¬jük. Felszeleteljük a márványsajtot, salá¬talevélen a fekete kenyérre fektetjük. Majonézzel, ananásszal és cseresz¬nyével díszítjük. Az extrudált kenyérre szeletelt májpástétomot rakunk. Hagymával és olajbogyóval tálaljuk. Adagonként tányérra rendezzük a szendvicseket, közvetlenül tálalás előtt tesszük rájuk a retket, az ubor¬kaszeleteket és a kaprot.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Étvágygerjesztő koktél » Utravaló szendvicsek » Párizsis melegszendvics » Pikáns melegszendvicskrém
» Káposztás kifli » Mediterrán csoda » Sonkatekercs » Tojáskrémes melegszendvics
» Sajtos-túrós szendvicskrém » Avokádókrém sajtkrémmel » Tojásos szendvicskrém » Májpástétom Maris módra
» Fokhagymás sajtkrém » Sárgaborsókrém » Kenősajt » Kaszinótojás 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.