Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Extra pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg pulykamell, 4 savanykás alma, 2 fej vöröshagyma, 2 dl tejszín, 10 dkg vaj, só, bors.

Elkészítés:
A pulykahúst féltenyérnyi, nem túl vastag szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, serpenyőben fehéredésig sütjük, majd kiszedjük. A meghámozott almát felkarikázzuk, a hús- és az almaszeleteket egy kivajazott, lehetőleg szögletes edénybe lerakjuk, az edény oldalához döntve azokat. A serpenyőben maradt olajon átforgatjuk a felkarikázott vöröshagymát, ráöntjük a tejszínt, majd az egészet felforraljuk. Sózzuk, borsozzuk, aztán az almás húsra öntjük. Előmelegített sütőben 30 percig alaposan átsütjük.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Extra gyors fánk » Pulykamell magos bundában » Tejbegríz extra » Ananászos pulykamellfilé
» Citromos pulykamell sült » Kacsacomb extra » Extra kókuszos muffin » Kapros pulykamell
» Lecsós pulykamell pörkölt » Marika pulykamell tortája » Spenót pulykamellel » Extra sajtos csirkemell
» Pulykamell Gellért módra » Sajtos pulykamell » Őszibarackos pulykamell » Gyoztes pulykamell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.