Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas csiga pohárdesszert recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 fahéjas csiga
3 dl tejszín
5 dl joghurt
6 dkg cukor
4 lap zselatin(6gr porzselatin)

Elkészítés:
A zselatinlapokat annyi hideg vízbe áztatjuk, hogy ellepje. Amikor megpuhult, kézzel kinyomkodjuk, és anélkül, hogy vizet adnánk hozzá, egy lábasban közepes hőmérsékleten folyékonyra feloldjuk.
A tejszínt a cukorral felforraljuk. Ha a tejszín felforrt, hagyjuk kihűlni, majd belecsurgatjuk a zselatint, és alaposan elkeverjük a joghurttal.
A fahéjas csigákat körcikkekre vágjuk, majd elkezdjük poharakba rétegezni az előkészített joghurttal.
Hűtőszekrénybe tesszük, hagyjuk pihenni,míg megdermed.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjas krumplis lepény » Karácsonyi csigák » Gyors kakaós csiga 2 » Fahéjas csillagocskák
» Kakaós-diós csiga » Kakaós csiga(Kata-féle) » Igazi kakaós csiga » Fahéjas golyó
» Fahéjas diós tekercsek » Pizzacsiga » Kakaós csiga 3. » Töltött csiga
» Kolbászos-sajtos csiga » Sütőtökös csigák » Fahéjas rudacska » Barackos csiga


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.