Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas habcsók recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Habcsók alap:
4 tojásfehérje
csipet só
150 gr porcukor

Fahéjas habcsók:
1 adag habcsókalapmassza
1 evőkanál ételkeményítő
1 cs.vaníliáscukor
1 teáskanál őrölt fahéj

Elkészítés:
Alap:A tojásfehérjét elkeverjük a sóval és habbá verjük.Hozzáadjuk az átszitált porcukrot és nagyon kemény habbá verjük.

Az ételkeményítőt a vaníliáscukrot és a fahéjat a habcsókmasszába forgatjuk.A masszát csillagvégű nyomózsákba töltjük és sütőpapírral bélelt sütőlemezre halmokat nyomunk. belőle.Előmelegített sütőben 160 fokon kb 20 percig sütjük.Ízlés szerint a tetejét is megszórhatjuk fahéjjal.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjas gyümölcsleves » Fahéjas álom » Fahéjas teasütemény » Fahéjas-almás kuglóf
» Bögrés almás-fahéjas süti » Fahéjas csillag » Fahéjas víz » Rakott túrós-fahéjas alma
» Omlós fahéjas keksz » Almás-fahéjas palacsinta » Fahéjas narancs likőr » Fahéjas zserbó
» Gyors fahéjas almás süti » Mogyorós habcsók » Fahéjas krumplis lepény » Kelt fahéjas csiga


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.