Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas habcsók recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Habcsók alap:
4 tojásfehérje
csipet só
150 gr porcukor

Fahéjas habcsók:
1 adag habcsókalapmassza
1 evőkanál ételkeményítő
1 cs.vaníliáscukor
1 teáskanál őrölt fahéj

Elkészítés:
Alap:A tojásfehérjét elkeverjük a sóval és habbá verjük.Hozzáadjuk az átszitált porcukrot és nagyon kemény habbá verjük.

Az ételkeményítőt a vaníliáscukrot és a fahéjat a habcsókmasszába forgatjuk.A masszát csillagvégű nyomózsákba töltjük és sütőpapírral bélelt sütőlemezre halmokat nyomunk. belőle.Előmelegített sütőben 160 fokon kb 20 percig sütjük.Ízlés szerint a tetejét is megszórhatjuk fahéjjal.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alma fahéjas bundában » Mézes-fahéjas almás süti » Fahéjas palacsinta » Fahéjas -almás muffin
» Fahéjas puding » Fahéjas krumplis lepény » Fahéjas-konyakos almacsók » Almás-fahéjas süti
» Almás fahéjas muffin » Fahéjas banán turmix » Fahéjas teasütemény » Omlós fahéjas keksz
» Almás-fahéjas zabkása » Mézes-fahéjas muffin » Fahéjas, diós dugó » Bögrés almás-fahéjas süti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.