Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas-karamellás ropogtatnivaló (vegan) recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
100 g csicseriborsó konzerv
75 g mandula
2 ek. cukor
1 ek. olaj
1 mk. őrölt fahéj

Elkészítés:
A csicseriborsóról öntsük le a levet, és papírtörlőn szárítsuk meg.
Egy kisebb sütőtálba tegyünk sütőpapírt, majd szórjuk bele a csicserit és a mandulát.
Csurgassuk rá az olajat, és forgassuk össze.
Szórjuk meg cukorral és a fahéjjal, majd ezzel is alaposan keverjük el.
210 fokon süssük 25-30 percet.


A receptet beküldte: Winter

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggyes csokitorta (vegan) » Palacsinta (vegan) » Török rizs (vegan) » Lecsós tarhonya (vegan)
» Spanyol sült rizs (vegan) » Tzatziki (vegan) » Fánk (vegan) » Quesadilla (vegan)
» Édesburgonya fánk (vegan) » Pizza (vegan) » Házi müzliszelet (vegan) » Mexikói bulgur (vegan)
» Körtés zabkeksz (vegan) » Vegán epertorta » Frankfurti leves (vegan) » Nyers eperleves (vegan)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.