Tutireceptek.hu fejléc

Farfalle spenóttal, aszalt paradicsommal recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
½ csomag farfalle tészta,
20 dkg spenót,
10 dkg aszalt paradicsom,
5 dkg fenyőmag (esetleg mandula vagy natúr napraforgómag),
3 evőkanál pesto,
3 evőkanál olívaolaj,
1 gerezd fokhagyma,
só,
bors.

Elkészítés:
A tésztát főzd ki, a fenyőmagokat pirítsd meg zsiradék nélkül egy serpenyőben.
A spenótot mosd meg, szárazd le, majd csöpögtesd le és szárítsd meg.
A fokhagymát pépesítsd, futtasd meg az olajon, majd add hozzá a spenótleveleket, és forgasd át rajta.
Ne fonnyaszd meg teljesen.
Vedd ki a spenótot, dobd az olajra a félbevágott aszalt paradicsom szeleteket, süsd puhára.
A pestót is keverd az olajba, forgasd bele a tésztát, ízesítsd sóval, borssal.
Tálaláskor halmozz a tésztára spenótot, majd szórd


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aszaltszilvás céklasaláta » Aszaltszilvás húsgombóc » Aszalt szilvás puffancsok » Aszalt meggyes brownie
» Pestos farfalle ketcuppal » Aszaltszilvás túrós rétes » Aszalt szilvás sonkaleves » Aszalt szilvás rétes
» Aszaltszilvas vodka » Lazac spenóttal » Aszalt áfonyás muffin » Aszaltszilva-krémleves
» Aszaltszilvaleves » Aszalt szilvás húsgombócok » Aszalt szilvás kacsacomb » Aszalt szilvás májkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.