Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Farmerbukta recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
12 db-hoz:
25 dkg liszt
2 kk sütőpor
5 dkg vaj
1,2 dl langyos tej

Elkészítés:
A lisztet csipetnyi sóval a sütőporral egy tálba jól összekeverem.Az apró kockákra vágott vajat a tejben felolvasztjuk.A vaj-tej keveréket a liszthez öntjük, és villával jól összekeverjük. Kézzel kissé átgyúrjuk. Kizsírozott tepsibe belefektetjük és lisztes kézzel négyszögletesre húzzuk. Egy késsel 12 szeletet kijelölünk. A tésztát liszttel megszórjuk, és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 15 percig sütjük. Kivesszük, kihűtjük és a jelölés mentén felvágva frissen tálaljuk.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaós kalácsvirág » Kakaós fonott » Langalló (Kenyér lángos) » Elzászi kenyérlángos
» Baconös-tojáskrémes kalács » Cserepes kenyér » Bodag » Töki lángos
» Focaccia(olasz lángos) » Pékkifli (nagyon finom kifli) » Fehér kenyerem sütőben sütve » Káposztás pogácsa1
» Paraszt kifli » Alap fehér kenyér » Mini kuglófok » Ír szódakenyér


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.