Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fasírozott vagdalthúsból recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
• 1 nagy doboz (400 gr) vagdalthús konzerv
• 3 db zsemle
• 2 db tojás
• só
• bors
• fűszerpaprika
• fokhagyma
• zsemlemorzsa
• olaj

Elkészítés:
A vagdalthúst egy tálban villával összetöröm, hozzáadom a beáztatott és kinyomkodott zsemléket, ízlés szerinti a fűszereket, valamint a tojásokat. Ha hígnak tűnne a massza, kevés zsemlemorzsával meghintem. Jól összedolgozom a masszát, pogácsákat formálok belőle, morzsában megforgatom, és forró olajban kisütöm.
Főzelékekhez feltétnek olcsó, gyors és kiadós


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diétás fasirozott » Egyben sült fasírozott » Diós fasírozott » Egybesült fasírozott
» Tökfasirozott » Karfiol fasírozott » Fasírozott zabpehellyel » Szaftos fasírozott
» Töltött fasírozott » Halfasírozott » Tojásfasírozott » Majoránnás fasírozott
» Kalóriaszegény fasírozott » Fasírozott » Mézes-csípős csirkemell » Edes-savanyu pulykamell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.