Tutireceptek.hu fejléc

Fasírozott vagdalthúsból recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
• 1 nagy doboz (400 gr) vagdalthús konzerv
• 3 db zsemle
• 2 db tojás
• só
• bors
• fűszerpaprika
• fokhagyma
• zsemlemorzsa
• olaj

Elkészítés:
A vagdalthúst egy tálban villával összetöröm, hozzáadom a beáztatott és kinyomkodott zsemléket, ízlés szerinti a fűszereket, valamint a tojásokat. Ha hígnak tűnne a massza, kevés zsemlemorzsával meghintem. Jól összedolgozom a masszát, pogácsákat formálok belőle, morzsában megforgatom, és forró olajban kisütöm.
Főzelékekhez feltétnek olcsó, gyors és kiadós


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diétás fasirozott » Diós fasírozott » Fasírozott » Kalóriaszegény fasírozott
» Szaftos fasírozott » Tökfasirozott » Tojásfasírozott » Karfiol fasírozott
» Egyben sült fasírozott » Töltött fasírozott » Halfasírozott » Egybesült fasírozott
» Majoránnás fasírozott » Fasírozott zabpehellyel » Csípős babos hús » Tepsis flekken


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.