Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fatányéros recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéskaraj,
só,
bors,
zsír,
fatányér

Elkészítés:
A sertéskarajt egy darabban megmossuk, szárazra töröljük, majd szeletekre vágjuk. Húsverővel kissé kiverjük, besózzuk, borsozzuk, roston, parázs felett, mindkét oldalát szép pirosra sütjük, majd forró fatányérra tesszük, savanyúságot adunk hozzá.


A receptet beküldte: Reiki

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi fatányéros » Nyársalt bárány » Mozzarellás hústekercs » Zöldséges karajtekercs
» Tejfölös sertéshús » Sült kacsamell » Furcsa csirke. » Köményesen sült oldalas
» Vargányás szűzpecsenye » Sült oldalas » Véreshurrka » Bajor kacsamell
» Rántott darálthús » Amerikai töltött csirke » Virslis-krumplis golyók » Citromos karaj szelet


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.