Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fazékban sült pizza recept

Kategória:
 Pizzák

Hozzávalók:
Szükségünk lesz: pizzalapokra, paradicsomszószra, pepperonira, azaz csípős ízesítésű szalámira, vagy kolbászra, és 300 gramm mozzarellára.

Elkészítés:
Nem kell megijedni a ránk váró feladattól, ugyanis csak egyedül az lehet kissé nehézkes, hogy a lapokból akkora méretű köröket vágjunk ki, mint a fazekunk szája, de ebben segít az edényre illeszkedő fedő, csak rá kell helyezni a tésztára és körbe kell vágni.
Miután ezzel megvagyunk, akkor sütőpapírral béleljük ki a fazekat, majd rakjuk bele az első tésztaréteget. Erre pedig jöhet a paradicsomszósz, a mozzarela, és a felvágott pepperoni. Ha ezekből van bőven, nem muszáj spórolni, hiszen minél vastagabb a két szint közötti töltelék, annál finomabb és kiadósabb lesz a pizzánk.
A következő két rétegnél is így kell eljárni. Jöhet a sütés, 25-30 perc alatt el is készül, ezt a finom, ropogósra sült teteje fogja jelezni. A sütőpapír segítségével vegyük ki pizzánkat a fazékból, majd óvatosan vágjuk fel szeletekre.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pizza szósz házilag » Strasbourgi Pizza » Pizza (vegan) » Pizza darálthúsból Update1
» Virslis csiga pizzakrémmel » Kedvenc Pizza Carbonara » Pizza háromszögű » Pizzás mini batyuk
» Olasz pizzatészta » Pizza tészta nélkül » Pizzás tekercs » Pizza háromszög
» Pizzatekercs Ági módra » A legfinomabb pizza » Pizza U1 » Pizzás csiga Emyke módra


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.