Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fehér csokoládés ital forrón recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 liter tej,
0,5 liter víz,
250 g fehér csokoládé,
125 ml málnaszörp,
fahéjrúd.

Elkészítés:
Egy kis lábasba tegyük a tejet, vizet és az összetördelt fehércsokoládét. Kis lángon állandó kevergetés mellett forraljuk fel és főzzük három percig.

Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd töltsük üvegpoharakba és csorgassuk meg málnaszörppel. Fahéjrúddal díszítsük. Érdekes és izgalmas ízt kölcsönözhet a fahéj, ha azzal kevergetjük kortyolgatás közben.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés teberizs II » Fehércsokis-banános muffin » Tzatziki fehérborecettel » Fekete-fehér süti
» Csokoládés halom » Fehérvári sütemény » Fehér püspökkenyér » Csokoládés körte fagylalt
» Csokoládés gyufaszálak » Csokoládés trüffeltorta » Fehérbor-krém » Chilis-csokoládés torta
» Fehér cukormáz » Csokoládés csigák » Fehérboros krémtorta » Csokoládés szalámi


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.