Tutireceptek.hu fejléc

Fehér csokoládés ital forrón recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 liter tej,
0,5 liter víz,
250 g fehér csokoládé,
125 ml málnaszörp,
fahéjrúd.

Elkészítés:
Egy kis lábasba tegyük a tejet, vizet és az összetördelt fehércsokoládét. Kis lángon állandó kevergetés mellett forraljuk fel és főzzük három percig.

Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd töltsük üvegpoharakba és csorgassuk meg málnaszörppel. Fahéjrúddal díszítsük. Érdekes és izgalmas ízt kölcsönözhet a fahéj, ha azzal kevergetjük kortyolgatás közben.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Keserűcsokoládés korong » Csokoládés frappé » Fehér halva » Csokoládés szalámi
» Csokoládés répakocka » Fehérjebomba » Csokoládés pite » Fehér püspökkenyér
» Fehércsokis muffin » Csokoládés mascarpone » Fehér és lilakáposztás » Csokoládés csókok
» Fehérbabos szendvicskrém » Kókuszos hófehér torta » Bólé fehérborral » Gyömbéres-csokoládés keksz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.