Tutireceptek.hu fejléc

Fehér csokoládés ital forrón recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 liter tej,
0,5 liter víz,
250 g fehér csokoládé,
125 ml málnaszörp,
fahéjrúd.

Elkészítés:
Egy kis lábasba tegyük a tejet, vizet és az összetördelt fehércsokoládét. Kis lángon állandó kevergetés mellett forraljuk fel és főzzük három percig.

Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd töltsük üvegpoharakba és csorgassuk meg málnaszörppel. Fahéjrúddal díszítsük. Érdekes és izgalmas ízt kölcsönözhet a fahéj, ha azzal kevergetjük kortyolgatás közben.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piros-fehér-zöld rizottó » Falusi fehér kenyér » Csokoládés-túrós őzgerinc » Csokoládés metélt
» Csokoládés csókok » Csokoládés csigák » Feher martas tesztara » Csokoládés piskótarétes
» Csokoládés banános tekercs » Csokoládés gyufaszálak » Fehérrépa püré... » Túrós csokoládés muffin
» Citromos fehércsokis keksz » Csokoládés tallérok » Fehércsokis krémlikőr » Fehér püspökkenyér


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.