Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fehérbor-krém recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 dkg cukor
7 cl fehérbor
fél dkg zselatin
4 tojássárgája
fahéj
citromlé

Elkészítés:
A cukrot, a fehérbort, a tojássárgáját és a zselatint vízgőz felett forróra hevítjük. Állandó keverés mellett beletesszük a fahéjat és a citromlevet, majd lehűtjük.
Keményre vert tejszínhabbal lazán elkeverjük, majd formákba töltve hűtőszekrényben dermesztjük.


A receptet beküldte: access

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vaníliás piskótatekercs » Csupa csokis muffinom » Karamell szelet kávéfüggőknek » Gofri recept egyszerűen
» Dinnye süti » Kakaós-túrós lepény » Sült baunty szelet » Dobos torta IV.
» Habcsókok » Zsuzsa mama túrókockája » Hullám szelet » Citromos-kekszes túrótorta
» Feketeerdő torta 2. » Kelt rétes » Karamell torta » Részeges muffin


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.