Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fenyőmagos bélszín nyárson recept

Kategória:


Hozzávalók:
1kg bélszín,
kb. egy liter alma- vagy vörösborecet,
só,
fenyőmag,
köretnek apró újburgonya

Elkészítés:
A megtisztított bélszínpecsenyét megsózzuk, és a porrá tört fenyő maggal alaposan bedörzsöljük. Ezután egy fazékba tesszük és annyi ecetet öntünk rá, hogy pont ellepje, majd 24 órán át állni hagyjuk az ecetben.
Az így előkészített bélszínpecsenyét másnap nyársa húzzuk és állandó forgatás mellett bő parázson megsütjük, majd egy órát mérsékelt meleg helyen pihentetve, felszeletelve tálaljuk.
Köretként nyárson sütött újkrumplit kínáljunk,hozzá, amit legegyszerűbben úgy készíthetünk el, hogy a hámozott krumplikat sorban hurkapálcára tűzzük, majd a grillrácsra helyezve, meg-megforgatva pirosra sütjük. Ezután enyhén megsózzuk és konyharuhával alaposan körbetekerve pároljuk még 15-20 percig.

Tanácsok:
Friss salátával, könnyű vörösborral kínáljuk.


A receptet beküldte: almeno


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bélszínroló » Gombás bélszín » Lazac, kagyló, rák nyárson » Nyársonsült joghurttal
» Csalafinta csirke nyárson » Nyárson sült csirkemell » Fácán forgónyárson » Krinolin nyárson sütve
» Bécsi bélszín » Tárkonyos csirke nyárson » Vadas bélszín » Zsiványpecsenye nyárson
» Fűszervajas fogas nyárson » Betyárhús nyárson » Fenyőmagos lazacfilé » Bélszines raclette


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.